Semester 🤔?

Kommentera

Tänk om det gick att ta semester från allt, bara för några dagar. Sitta i soffan med vår lilla bebis i famnen och bara njuta av att Lilla Hjärtat är här 🥰 Sova när vi ville, för att gå upp och bara vara en stund.

Men det går såklart inte och ärligt talat, jag undrar om jag varit nöjd då 🤔 jag som älskar många järn i elden samtidigt 🙈
Men det är så stor skillnad på att få en prematur jämfört med en fullgången. Det är mer kontroller vad gäller vikt, ögon, hjärta, andning, sondmatning och det känns svårt att hitta tid för att ge oss själv rutiner.
Just nu känner jag mig som en första gångs förälder, allt är snurrigt och det är svårt att få ordning på vardagen. Jag är så tacksam att jag har möjlighet till att vara hemma så att vi kan hjälpas åt med allt som hör en prematur till. 

 

Vi tog bilen in till Sundsvall idag! 

 
Det var dags för viktkontroll och ögonundersökning igen. Ögonen har varit så fina alla gånger och idag var inget undantag. Nu behöver vi inte göra ny undersökning förrän om drygt två veckor och det blir troligen den sista om allt ser bra ut ☺️ Dessutom så behöver TinTin inte vara uppkopplad så vi behöver inte sitta och vänta i sex timmar på att bli klara, så skönt.

Medans lillan var uppkopplad så gick vi och käkade, när vi kom tillbaka hade hon lyckats slita bort sonden. Hon såg nöjd ut och hade nog en plan med det hon gjorde. Hon började nämligen amma som aldrig förr 😃

Söt som socker är hon utan den, men tyvärr så får den vara kvar ett tag till. Ida, världens bästa sondsättare, ryckte in och fixade en ny.

Nästa kontroll blir på måndag nästa vecka, innan dess så ska vi försöka hitta någon form av morgonrutiner 😂